Affärsmöte med Måsen

Lotta Arenvall-Hallbom
Lotta Arenvall-Hallbom

På torsdagskvällen den 24:e var det dags för ett annorlunda BNI-möte på Norrbottensteatern. Inbjudna var alla BNI-team från hela Norrbotten, dessutom fick varje medlem ta med sig en ”anhörig”, vän eller arbetskollega. Vi startade med bubbelmingel och chokladtryffel, sedan var det dags för supé.

Under maten startade BNI-mötet som hölls ungefär som ett ordinarie möte. Lotta Arenvall-Hallbom vår BNI-konsult hade som vanligt förberett sig ordentligt och körde ett fullspäckat program fram till dess att teatern började. Måsen heter pjäsen och författaren Anton Tjechov. Det var en perfekt avslutning på en annorlunda torsdagskväll.

Tack för ett bra arrangemang Lotta.

4 tankar om “Affärsmöte med Måsen

  1. Tone Strålind says:

    Stort TACK! från oss i Kiruna. En härlig kväll med nya spännande kontakter.
    Ha en fortsatt fin dag, i Kiruna kom höstens första snö och vi vaknade till en ny vecka med sol och vit snö! Härligt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *