Staffan Lind EditeratStaffan Lind äger och driver kommunikationsbyrån Editerat sedan 2008. Editerat erbjuder en helhetslösning från strategi till skapande av innehåll så att du som företagare får en enklare, lönsammare och skönare vardag.

Passion

Min passion för kommunikation och att hjälpa företag går tillbaka till 1996 då jag startade min första webbyrå. Sedan dess har jag jobbat på en webbyrå och på Norrbottens-kurirens marknadsavdelning där jag var ansvarig för deras webbkunder.

Enkelhet

Jag gillar att inte krångla till det när det gäller att hitta en bra kommunikationslösning för mina kunder. En enkel och rak strategi som företaget verkligen kan följa är min käpphäst, det är en väg till framgång som mina kunder gillar.

Läs mer om Editerats olika tjänster här. 

Sagt om Editerat och Staffan Lind på LinkedIn:

Tack Staffan för ett bra jobb, proffsigt utfört och för ditt tålamod vid alla “ändringar och önskemål när vi uppgraderade vår hemsida. ”
Maria / Stadins Glas

”Jag kan varmt rekommendera Staffan om du vill utveckla företagets hemsida eller få hjälp med onlinestrategier eller marknadsföring online. Han är kompetent, lyhörd, noggrann och väldigt bra att ha att göra med! ”
Maria Marathon Sjöberg / Heart Song – Yoga, Workshops & Coaching

”Professionell, hjälpsam och mycket kunnig. Har anlitat Editerat flera gånger och ger Staffan på Editerat 20 poäng av 10 möjliga. Rekommenderas varmt.”Anette Selberg / Herbalista

”Staffan har hjälpt mig både med min hemsida och att erövra de sociala medierna, vilket stärkt mitt varumärke. Staffan är som person glad, hjälpsam och mycket kunnig vilket gör det lätt att anlita honom.

Vi är med i samma affärsnätverk så jag har förmånen att träffa honom ofta. Jag kan varmt rekommendera honom till företag och offentlig sektor där man behöver kloka och gedigna kunskaper kring sociala medier och personliga hemsidor.”
Lotta Lindgren, Lotta Lindgren AB

“Staffan är en person som besitter en stor kompetens inom sociala medier och han har förmågan att lära ut sina kunskaper. Staffan är ett mycket bra bollplank i hur jag som företagare kan utveckla min affärsverksamhet genom sociala medier.”
Krister Rosendahl, företaget Krister Rosendahl