Annika sätter färg och form på dina idéer

Gästbloggare: Tina Persson Friskoteket

Annika Glim Plan Sju Reklambyrå
Annika Glim Plan Sju Reklambyrå


Annika Glim på Plan 7 har många strängar på sin lyra och arbetar med ett sammansvetsat gäng i Shopping högst upp i den båtliknande gallerian.

Plan 7 kan hjälpa dig med allt från ett visitkort till en plan för din mässmonter. Vi kan hjälpa kunden med idéer till en annonskampanj och nästa dag få ett uppdrag där vi översätter ett redan färdigt material till ett
annat språk.

Vi vill hjälpa våra kunder att sticka ut just det där lite extra för att deras kunder att bli nyfiken. Vi gör helt enkelt allt från ax till limpa och det gör att arbetet är väldigt roligt.

Annika jobbar även med att arrangera olika aktiviteter i våra gallerior som tex torsdagskvällens Vip-kväll på Shopping och snart är det dags att julpynta. Annika är alltid aktiv själv i arrangemangen som anordnas. Skulle
det behövas så drar hon själv på sig en dräkt för att piffa till föreställningen.

Vi fick se flera bilder där Plan 7 har varit med och utformat foldrar, vepor, bussreklam, bröllopsinbjudningar och mycke mera. Inget är för stort och inget är för litet.

Annika är en härlig färgklick i vårt gäng och den oranga färgen som Plan 7 använder stämmer överens så bra för dom är verkligen kreativa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *