Digital framgång á la mästaren Brendon Burchard

Jag har under oktober månad deltagit i en utbildning i San Francisco som heter Experts Academy som hölls av Brendon Burchard, en av världens främsta inom onlinemarknadsföring. Jag åkte på denna utbildning för att kunna dela med mig av de bästa kunskaperna om onlinemarknadsföring till mina kunder och följare.

Den här utbildningen var den märkligaste jag varit med om. Brendon Burchard har också utbildningar i personlig utveckling “High performance academy” och mycket från den utbildningen fanns med även här. Det innebar att det pratades en del om hur vi företagare kan få ett bra liv både på jobbet och privat. Han menar på att man kan jobba väldigt mycket i två månader men inte i två år, då är det något som är fel och risken att man bränner ut sig är överhängande.

Han har skrivit flera böcker, har coachutbildning, talarutbildning och Experts Academy samt en sk. Master mind utbildning för de som har en välfylld plånbok.

Brendon BurchardHan har 17 veckors semester (1), nåja det är kanske något att sträva mot. Han sägs vara en av världens högst betalda coacher och tar för en one-to-one-coachning 250 000 kr, hoppsan.

Brendon är bra på att sätta upp mål. För att lära sig tala på det tydliga och avslappnade sätt han gör utan manus har han under ett år tränat för sig själv under 30 minuter varje dag under ett års tid.

Han var riktigt dålig på att agera på en video för några år sedan, detta övade han också på varje dag under en lång tid och nu kan han prata i en timmes tid utan manus med ett intressant innehåll.

Att sätta upp tydliga mål har han gjort med det mesta han uppnått. Att förbereda sig noga inför en föreläsning är en annan del han berättade om.
En rolig detalj var när han berättade om hur han förberedde sig för att hålla i den här utbildningen som varade i fyra dagar där han stod ensam på scenen utan manus hela tiden. Han slutade dricka te två veckor innan, sedan badade han isbad både före och under utbildningen varje kväll för att dagen efter vara på toppnivå, och det var han verkligen.

Varje gång innan han kom in på scenen stod alla upp och klappade i takt med den höga musiken och när Brendon Burchard kom upp på scenen och dansade höll taket på att lyfta.

Han har träffat och hjälpt många kända personer över hela världen som till exempel Richard Branson, författaren Paulo Coelho, Bill Clinton, George Bush, Dalai Lama och många andra.

Den mest exklusiva utbildningen han har kostar 60 000 dollar, det är bara att börja spara.

Det två viktigaste sakerna man måste göra för att få framgång på nätet med sitt företag enligt Brendon är att man måste vara “konsekvent” och “frekvent”. Att sedan ha en tydlig plan på vad man vill i sitt företag och sätta upp mål för det man vill uppnå är ett måste för att bli framgångsrik.

Månadens video

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *