Hur blev Gary Vaynerchuk framgångsrik på nätet?

Gary Vaynerchuk är.. ja i hans bio står det “Entrepreneur, Investor, Best-Selling Author, Speaker” han är mest känd för The wine library TV” där han provar vin som han filmar och lägger ut på nätet.

Han är en stor stjärna i USA och i stora delar av världen. Gary har en stark karaktär och är väldigt konkret och rolig när han delar med sig av olika tips och råd om hur man som företag använder nätet för att bli framgångsrik.

One is greater than zeroGary Vaynerchuk

I den här videon berättar Gary Vaynerchuk om “One is greater than zero” där han visar på att det alltid lönar sig att göra ett inlägg som kanske bara läses av 10 personer. Hans blogginlägg mm. läses idag av hundratusentals fans men så har det inte alltid varit säger han.

Han har skrivit en populär bok som heter The thank you economy” som jag läste för ett tag sedan, en mycket bra bok om våra beteenden på nätet och om hur han som företagare har nyttjat de möjligheter som finns till framgång.

Ge alltid allt

Man ska alltid ge allt även om inte så många läser eller tittar på det man gjort, det räcker med att det är en inflytelserik person som tar del av vad du gjort så kan du få full utdelning av dina ansträngningar.
Har du någon gång tvivlat på att det är mödan värt att marknadsföra dig på nätet genom att dela med sig av olika typer av innehåll, då är den här videon en bra uppmuntran.

Det är totalt 3 videos som finns i hans spellista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *