Krister Cerverade

Fredagsmorgonens BNI var mycket välbesökt med många gäster. Idag var det dags för Krister Boman som har Cervera på Storheden att hålla sin presentation.

Med Cerveras sortiment är det lätt att demonstrera fina  produkter i flera timmar. Han visade bland annat den omtalade Oden Steel-pannan som visats i tv-reklam. Krister visade även ölglas som är anpassade för en viss sorts öltyp.

Sommarens hetaste grillprodukt?
Den köksprodukt som tilldrog sig mest intresse var snabbmarineraren (se bilden). Det är ett plastkärl där man lägger ner det kött man vill marinera, efter att locket är påsatt suger man ut luften i kärlet med en liten pump. På detta sätt kan köttet marineras på bara 30 minuter med ett smakresultat som att det är marinerat i 24 timmar, fiffigt va?

Tack Krister för en superproffsig presentation, du berättar bara inte OM Cervera du ÄR Cervera.


Krister Boman Cervera visa snabbmarineraren - sommarens hetaste grillprodukt
Krister Boman Cervera visar snabbmarineraren - sommarens hetaste grillprodukt

5 tankar om “Krister Cerverade

 1. Tomas Ek says:

  Väl formulerat Staffan. Jag vill oxå tillägga att det är kul att inte alla kör sina presentationer med powerpoint, som jag och väldigt många med mej. Det finns naturliga estradörer därute. Väl genomförd presentation och bra tajming tycker mannen med stoppuret.

 2. Staffan Lind says:

  Jo mannen med stoppuret…du har helt rätt det där med powerpoint. Det går tydligen att göra en bra presentation utan digitala hjälpmedel, usch, ska vi våga testa det?

 3. Lola Svedenbäck says:

  Jag vill tacka Krister för att jag fick som på beställning ett present tips, sommarens hetaste grillprodukt. Jag köpte den sista i fredags, så den är populär.
  Det är trevligt när vi alla i BNI använder oss av olika
  presentationer. Stimulerande och utmanande. Det ställer vi upp på eller hur?

 4. Annika Castwall says:

  Hej,
  Låter som om ni har en toppengrupp med mycket ge och ta. Det vet jag ju eftersom jag har besökt er.
  Mångfald skapar dynamik och det är därför vi utvecklar och säljer förändringsspel. Vi vill att förändring ska vara snabb, smidig, inspirerande och billig.

  Är ni i Stockholm så hör av er vore kul att spinna vidare.

  Hälsn. Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *