LinkedIn 5 minuter per dag

Är du nybörjare, medel- eller avancerad användare på LinkedIn? Oavsett kunskapsnivå kan du ägna endast 5 minuter om dagen åt LinkedIn och ändå få ut väldigt mycket av tjänsten.

Är du nybörjare handlar det mycket om att acceptera nya kontakter och bygga upp ditt nätverk på LinkedIn. Om du har använt LinkedIn en tid kan du ägna en del av tiden till att se vilka som besökte din profil. Du kan faktiskt kontakta dem och tacka för att de tittade på din profil. Är du en avancerad användare kan du ägna en del av tiden till att kommentera och/eller gilla andras statusuppdateringar som att gratulera till nytt jobb etc.

LinkedIn är en nätverkstjänst som är outstanding när det gäller att skapa kontakter i arbetslivet, för nytt jobb, nya samarbeten eller nya uppdrag.

En annat tips som jag har och som gäller för alla användare är att gå med i en eller flera grupper som finns på LinkedIn, det ger ofta oerhört mycket nya kontakter.

Jag hittade en intressant infografik som jag tycker sammanfattar mycket av de man bör göra på LinkedIn om tiden är begränsad och vem har inte tidsbrist.

 

Linkedin 5 minuter om dagen

Infografiken är levererad av Bluewiremedia.

 

Gillade du det här inlägget? Du får gärna kommentera eller gilla.

Köp boken om LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *