Lotta Lindgren rules

Lottas 10-minuters presentation på morgonens BNI var helgjuten, trots kort varsel. Jag tror att Lotta skulle kunna berätta om vad som helst och ALLA skulle sitta som tända ljus och lyssna andäktigt. Vem är då Lotta? Hon är leg. psykoterapeut & bildterapeut med mottagning centralt i Luleå. Jag nästan längtar att jag ska må så pass dåligt att jag får anlita henne för hon är en så social och trevlig person att umgås med. Fast jag kanske har fel, man behöver inte vara sjuk för att anlita Lotta, man kanske bara vill må ännu bättre.

Lotta Lindgren som är vår utbildningsansvarig och håller oss varma med smarta nätverkartips.

3 tankar om “Lotta Lindgren rules

 1. Lola Svedenbäck says:

  Hej
  Jag håller fullständigt med dig. Lotta har alltid bjudit så mycket på sig själv. Jag tror också att hon kan prata om vad som helst och allt skulle vara intressant att lyssna på.
  Tack Staffan för din blogg, det är trevligt att få läsa komentarerna.

 2. Tomas Ek says:

  Det är bara att hålla med. Lotta har en vinnande sätt som är svårt att värja sej mot :-). För övrigt så är den här webben ett lysande exempel på en modern approach. Att vara kommunikativ innebär inte att bara förmedla ett budskap utan det handlar mycket om att lyssna, vilket innebär att man måste vara inbjudande för besökaren… och det är precis vad den här webben är. Jag lyfter på hatten för dej Staffan.

 3. Staffan Lind says:

  Tack för det Tomas, jag suger åt mig och vill samtidigt lämna beröm för Luleå Baskets nya sajt som ni nyss släppt, snygg, innehållsrik och sköna filmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *