Nätverka och bli framgångsrik

I fredags var jag och lyssnade på Dr. Ivan R Misner som är nätverkarorganisationen BNI:s grundare, världens största affärsnätverk. Han kom hela vägen från Los Angeles till Kiruna och föreläste över 3 timmar på ett mycket inspirerande sätt. BNI finns över hela världen och har en enorm tillväxt, speciellt i dessa tider av ekonomisk turbulens.

Att vara en framgångsrik nätverkare innebär att dela med sig. “Givers gain” är ledorden för en BNI:are. Desto mer man ger desto mer får man tillbaka.  En del av hans tal handlade om hur man kan nätverka strukturerat och spara både tid och pengar. Han gav många intressanta exempel på hur man kan nätverka för att göra fler affärer.

Är du nyfiken på BNI får du gärna kontakta mig så berättar jag mer och kan bjuda in dig som som gäst på vårt BNI-team som heter  BNI Quality fredag  med starttid kl 07.00 varje fredag.


Två nätverkare
Två nätverkare, jag tillsammans med Dr. Misner
Absolut Ice Bar
En "måste" bild: Absolut Ice Bar kl 8 på morgonen.
Tre nätverkare som håller ihop
Från vänster Gunnar Selheden, VD BNI i Norden, Lotta Arenvall-Hallbom BNI Norrbotten och Dr Ivan R Misner grundare och ägare av BNI.

2 tankar om “Nätverka och bli framgångsrik

  1. Tone Strålind says:

    Vi från Team Ripan i Kiruna vill tacka alla som var med och nätverkade under fredagen. Tack till Lotta som så proffsigt gjort det möjligt och tack till Gunnar med fru och sist men inte minst Herr Misner, givande och entusiasmerande!!!

  2. Staffan Lind says:

    Jag håller fullständigt med om detta Tone. Jag är fullproppad med konkreta metoder om hur man blir en framgångsrik nätverkare. Kiruna var ett strålande val av ort och visade sig från sin soligaste sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *