Nu tar AI ett stor steg med visuell förståelse

Interaktiv AI med visuell förståelse

Nu kommer nästa stora steg inom AI (tillkännagavs igår 13/5) som tar interaktionen med artificiell intelligens  till en helt ny nivå.
En avancerad version som heter Chat GPT- AIo som du inte bara kan konversera med i realtid, men som också kan “se” via din enhets kamera och ge insikter baserade på visuell information.

Denna teknologiska landvinning öppnar nya dörrar för hur företag kan interagera med och förstå sina användare, vilket bär med sig oändliga möjligheter för personlig och engagerande kommunikation.

Vad innebär detta för ditt företag?

Denna avancerade AI-kapacitet erbjuder företag unika möjligheter att skapa djupare och mer personliga kundupplevelser.
Tänk dig en situation där kunden kan få omedelbar assistans genom att helt enkelt visa en produkt för kameran, vilket möjliggör en dynamisk och interaktiv kundservice som svarar på visuella ledtrådar.

Det banar vägen för skräddarsydd marknadsföring, förbättrad kundsupport och en övergripande mer intuitiv kundupplevelse.

Potentialen för marknadsföring och kommunikation

När denna teknik integreras korrekt, kan den revolutionera sättet företag kommunicerar med sina kunder. Direkt visuell feedback gör det möjligt för AI att erbjuda produktspecifika rekommendationer, handledning eller till och med ge kreativa lösningar för kundens unika behov.

Detta skapar en oöverträffad nivå av kundtillfredsställelse och engagemang, stärker varumärkeslojaliteten och driver affärsvärdet framåt.

Ett exempel

Se videon på X där AI får se en hund som den pratar med och kan kommentera vad den gör i realtid, ganska fantastiskt eller hur 🙂

Se även Open AI:s event i sin helhet på Youtube.

Ny webb med AI?

Välkommen till kommunikationsbyrån Editerat