Toppverktyg för en enklare tillvaro online

Alla söker vi det ultimata verktyget som med en knapptryckning gör en stor del (helst allt) av jobbet vi behöver göra på nätet. Dessa verktyg kanske inte uppfyller denna dröm men de är alltjämt tidsbesparande.

Pocket

Pocket__How_to_SaveEn av de största utmaningarna i sociala medier är hur man skapar bra innehåll. Ett rikigt bra verktyg för att samla på intressant innehåll är Pocket. Jag använder den tjänsten dagligen.

Så fort du hittar något intressant på webben klickar du bara på pocketikonen i din webbläsare, då sparas sidan som du sedan enkelt kommer åt och kan läsa vidare på och/eller dela i sociala medier vid ett senare tillfälle.

Pocket har många alternativ för att integrera med befintliga system som till exempel webbläsaren Chrome och en rad andra tjänster som har Pocket som val för att markera och spara innehåll. Pocket finns i mer än 500 appar. Pocket är en gratistjänst.
getpocket.com

Buzzomo

BuzzomoBuzzomo är ett verktyg där du kan identifiera de mest populära länkarna som finns i sociala medier. Du skriver bara in ditt sökord eller fras i sökfältet. Sedan visas en tydlig lista på vilka kanaler och hur många som använt din sökterm. Du kan också söka på domäner för att hitta sidor med flest delningar och sedan filtrera ut på Facebook, Google+, LinkedIn etc.

Verktyget är gratis att använda och är under utveckling. Ett riktigt bra verktyg för dig som vill hålla koll på vad det pratas om i sociala medier i din bransch.
buzzsomo.com

Calendly

Calendly_-_Scheduling_appointments_and_meetings_is_super_easy_with_Calendly_Har du fullt upp med att kolla vilka tider som är ledigt för besök och möten med andra. Du kanske har folk som vill boka tid med dig på tider som du redan är upptagen på? Calendly är en tjänst där du kan lägga ut vilka tider som du är “ledig”.  Den som vill boka ett möte med dig kan göra det på de lediga tiderna som finns i kalendern. Calendly synkar med Google Kalender.
calendly.com

Talkwalker

Talkwalker har ungefär samma funktioner som Google Alert om du är bekant med den förträffliga tjänsten. Med Talwalker bestämmer du vilka ämnen du vill få notiser om per mail och hur ofta. På detta sätt kan du ha koll på exempelvis vad det pratas om i din bransch. Talkwalker har en del funktioner som inte Google Alert har, testa och se om det är något för dig.
talkwalker.com

Kanske din vardag blir något enklare med dessa verktyg, lycka till.

MISSA INTE NÄSTA INLÄGG!

Tyckte du inlägget var intressant? Fyll i din e-postadress nedan så skickar vi dig en påminnelse när vi publicerar nytt innehåll.

[mc4wp_form id=”3917″]

Vi delar inte din adress till andra, full integritet garanteras.

CTAonlinepaket1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *