Den perfekta hemsidan

Hur utvecklar man den perfekta hemsidan? Den kanske inte finns ännu och finns den just nu så kommer inom kort någon annan att ha gjort en som är ännu bättre som bygger på erfarenheter av den tidigare. Så funkar det på webben, allt är synligt och det gör att kvaliteten på webbsidor hela tiden förbättras.

Mobilanpassat

Att sidor ska vara mobilanpassade är något som fullkomligt exploderar i utveckling. Ett tips, om du får samtal från byrårer som vill göra din hemsida responsive, tänk på att det går att göra detta på olika sätt. En del byrårer gör detta allt för enkelt för sig och gör inte jobbet fullt ut och tar dessutom bra betalt.  Din webbsida ska synas bra på stora skärmar, pekskärmar och mobiler, varje storlek ska ha sitt eget utseende om du ska ha hundra procent responsive.

Utvecklingen går fort även här och nya, bättre och billigare metoder för att göra webbsidor responsiva bör du ha koll på när du gör om din sida för att slippa betala ett överpris.

Anatomin på en bra hemsida

Jobbigt att hänga med kanske du tänker, men alternativet att inte följa med utvecklingen innebär att du riskerar dina affärer som du får genom din hemsida. Här under finns en infografik från Kissmetrics som jag tycker visar hur en bra hemsida kan byggas.

Naturligtvis kan inte alla webbsidor produceras på samma sätt men om du har denna mall i minnet när du själv eller tillsammans med din webbyrå ska göra om din webbsida har du större chans att du träffar rätt med din kommunikation.

Den perfekta hemsidan

 

e-kurs om Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *