Människan är en berättelse

Lotta Lindgren, Lotta Lindgren AB
Lotta Lindgren, Lotta Lindgren AB

Morgonens BNI-möte hade Lotta Lindgren med sitt företag Lotta Lindgren AB som föreläsare.

Lotta är Leg. psykoterapeut, bildterapeut, UGL-handledare. Hon inleder med att berätta om hennes spännande vandring i Samariaravinen på Kreta som hon gjorde i somras. Den smala ravinen med höga berg och trånga passager som sedan mynnar ut vid det blåa havet blir en metafor för vad hon kommer att berätta om.

Den dominerande känslan hos människor är rädsla, om man kommer förbi den kommer man att utvecklas som människa. Att gå i terapi är ett effektivt sätt för att lösa personliga problem, men också ett sätt att utveckla sig själv på.

Lotta är även bildterapeut där hon i grupp låter deltagarna måla och på det sättet uttrycka sina känslor, det är ett uppskattat upplägg.

UGL, utveckling av grupp och ledare är en kurs som hon håller under en vecka. Den är upplevelsebaserad där deltagarna lär sig känna vad man känner och utrycka sina känslor. Ett exempel är när man säger att man “känner sig överkörd” av någon så är detta ingen känsla som man kanske tror.

Hon jobbar inom ett område som handlar om möten mellan människor och om hur vi kan må bättre, det är du riktigt bra på Lotta.

Läs mer på www.lottalindgren.se


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *