Tina alltid redo

Tina Persson
Tina Persson

Idag blev det lite tokigt med kommunikationen, men som jag alltid brukar säga till livet “bring it on”. Så när vi insåg att just kommunikationen inte hade funkat så sa jag att jag löser det jag är redo.

Jag är hälsoinspiratör och idag vill jag berätta vad meningen med livet är. Det är att våga leva här och nu. Det är att stänga två dörrar för att kunna öppna en ny underbar dörr till ett stort balsal kanske. Det gäller att städa i våra liv och det gäller att vara nyfiken. Hela tiden finns det möjligheter och det är bara upp till oss om vi vill ta emot dom eller om vi tänker fortsätta sura.

Det är mitt liv och mina möjligheter, men också mitt ansvar. Det är livet som pågår här som är meningen, mer tänker jag inte berätta utan kom den 23/3 på min föreläsning så fortsätter jag.

Jag har också gjort ett koncept för pausmassage, där jag i januari hade en utmaning. Kursen var för personliga assistenter, det var så roligt och det gör att vill jag nu vill satsa mer på den grenen i mitt företag och dom assistansföretag som finns.

Utmaningen var att mitt koncept med deltagarnas hjälp ska anpassas till brukarna som dom jobbar med, men självklart även till personalvård. Att där jag visar ett grepp och sen får dom fundera på hur löser vi det med min brukares/kunds livssituation. Min grupp som jag körde i januari håller på nu med andra utvärderingen och jag kommer följa dom här under våren bara för att erbjuda kommande kunder bättre och se vad som händer. En härlig utmaning.

Som avslutning fick hela gänget testa på att massera och bli masserade där jag tycker att använd benen och knip rumpan istället för att böja på ryggen. Det ger helt klart lite extra träning. När du masserar gör rejäla grepp som om du klämmer en citron i din hand.

Som sagt var den 23/3 inbjudan kommer inom kort.

Trevlig helg
Gästbloggare Tina Persson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *