Mina utbildningar och föreläsningar riktar sig till företagare som vill utveckla sin närvaro på nätet. Utbildningarna innehåller konkreta tips och råd och de senaste inom digital marknadsföring.

Jag har förmånen att ha deltagit i utbildningen Experts Academy som är skapad av Brendon Burchard, en av världens ledande inom onlinekommunikation. Kursen som hölls i San Francisco innehöll det senaste inom digital marknadsföring och hur man bland annat steg för steg bygger förtroende på nätet.

Föredrag och kurser

Vill du låta dig själv och din personal få en kick in i den digitala världen? Mina föreläsningar om hur företag kan kommunicera framgångsrikt på nätet är populära. Jag blandar dåtid, nutid och framtid och ger praktiska exempel.

Innehåll: Hitta din målgrupp på nätet, content marketing, skapa en säljande annons på Facebook, videomarknadsföring, de fem stegen till en professionell tillvaro på nätet. Jag kan även skräddarsy ett föredrag eller workshop utifrån dina behov av innehåll.

Föreläsningsförslag:

Digital marknadsföring

Att använda nätet som marknadsföringskanal är självklart men hur gör man det på bästa sätt som företagare och vad finns det för olika alternativ att använda. I den här kursen får du verktygen för att kunna utveckla din närvaro på nätet. Jag varvar metoder, exempel och ger dig konkreta verktyg för att utveckla din digitala marknadsföring.

  • Digital strategi – Så skapar du din egen digitala strategi för framgång på nätet
  • E-postmarknadsföring – Använd e-post för att nå både nya och gamla kunder
  • Annonsera – Skapa en säljande annons på Facebook
  • Sociala medier – Så skapar du engagemang och förtroende
  • Content marketing – Marknadsföringsmetoden som vinner allt mer mark hos företagen
  • Sökmotoroptimering – Så får du din sida att rankas högt hos Google
  • Video – Använd video som har största genomslagskraften på nätet
  • Success stories – Exempel på hur företag marknadsför sig framgångsrikt på nätet

Content Marketing

Content marketing är stekhett bland framgångsrika företag. Content marketing är en marknadsföringsmetod som innebär att företag marknadsför sig med hjälp av redaktionellt material utan reklam i.

I den här kursen lär du dig grunderna om content marketing och får konkreta tips på hur företag kan jobba med detta framgångsrika sätt att marknadsföra sig på.

Utbildningar – Webbkurser

Editerat har producerat webbkurser sedan 2010. Mina webbkurser vänder sig till företag som vill bli bättre på att kommunicera på nätet. Webbkurserna innehåller det mesta en företagare behöver veta för att bli framgångsrik på nätet. Webbkurserna är videobaserade.

Så får du din sida att rankas högre i Google

Har du hört det här berömda skämtet? Var är det bästa stället att gömma en [...]

10 konkreta områden som ditt företag kan effektivisera med hjälp av AI

Artificiell intelligens (AI) blir alltmer integrerad i verksamheternas dagliga funktioner. Jag vill vi lyfta fram [...]

Content Marketing + Sociala Medier = Affärer 

I takt med att digitaliseringen accelererar blir det allt viktigare för företag att förstå och [...]

Tag kontakt idag