Känner du att du behöver hjälp med att uppdatera dina kanaler på nätet med intressant innehåll? Editerat kan hjälpa dig att skapa en strategi för ditt innehållsskapande.

Att även uppdatera innehållet i din blogg, sida på Facebook, hemsida eller ditt nyhetsbrev som behöver fyllas med bra innehåll är även det en tjänst som Editerat kan hjälpa dig med.

Skapa intressant innehåll

Att skapa intressant innehåll till sina kanaler på nätet har blivit allt viktigare. Det är idag mycket svårare att nå ut till sin målgrupp med traditionell marknadsföring.

Adblocker

Personer blockerar annonser med ad-blocker, hoppar över reklamen på tv med mera. Detta har gjort att företagen måste hitta andra vägar att nå sin målgrupp. Ett framgångsrikt sätt är att skapa innehåll som målgruppen vill ha och som de gärna tar emot.

Content marketing

Enkelt förklarat bygger content marketing på att företag skapar intressant innehåll till sin målgrupp och gör det över tid, utan kampanjer.

När någon i målgruppen ska köpa en produkt eller tjänst som företaget erbjuder är chansen stor att personen väljer just det företaget tack vare det förtroende som byggts upp över tid och att det finns på kundens näthinna.

Vill du ha hjälp med att skapa engagerande innehåll på din hemsida eller i sociala medier kan Editerat hjälpa dig att både skapa innehållet och att sköta allt från att skapa innehåll till att lägga ut på dina kanaler.

Tag kontakt idag

Från bloggen

Annonsmöjligheter på nätet – en genomgång

Google Ads Google Ads är en av de mest populära plattformarna för onlineannonsering, och det [...]

Vad är en innehållsstrategi?

En innehållsstrategi är en plan som hjälper till att skapa relevant och engagerande innehåll för [...]

Den ultimata guiden för att skapa en sökoptimerad och engagerande hemsida

Att skapa en hemsida som är både sökmotoroptimerad och engagerande kan vara en svår uppgift. [...]

Staffan Lind Editerat

Staffan Lind
Digital strateg