Känner du att du behöver hjälp med att uppdatera dina kanaler på nätet med intressant innehåll? Editerat kan hjälpa dig att skapa en strategi för ditt innehållsskapande.

Att även uppdatera innehållet i din blogg, sida på Facebook, hemsida eller ditt nyhetsbrev som behöver fyllas med bra innehåll är även det en tjänst som Editerat kan hjälpa dig med.

Skapa intressant innehåll

Att skapa intressant innehåll till sina kanaler på nätet har blivit allt viktigare. Det är idag mycket svårare att nå ut till sin målgrupp med traditionell marknadsföring.

Adblocker

Personer blockerar annonser med ad-blocker, hoppar över reklamen på tv med mera. Detta har gjort att företagen måste hitta andra vägar att nå sin målgrupp. Ett framgångsrikt sätt är att skapa innehåll som målgruppen vill ha och som de gärna tar emot.

Content marketing

Enkelt förklarat bygger content marketing på att företag skapar intressant innehåll till sin målgrupp och gör det över tid, utan kampanjer.

När någon i målgruppen ska köpa en produkt eller tjänst som företaget erbjuder är chansen stor att personen väljer just det företaget tack vare det förtroende som byggts upp över tid och att det finns på kundens näthinna.

Vill du ha hjälp med att skapa engagerande innehåll på din hemsida eller i sociala medier kan Editerat hjälpa dig att både skapa innehållet och att sköta allt från att skapa innehåll till att lägga ut på dina kanaler.

Tag kontakt idag

Från bloggen

Så använder Topbostäder AI framgångsrikt

I mitt senaste webbprojekt med Topbostäder Gällivares största fastighetsbolag, fick jag möjligheten att implementera en [...]

Nu tar AI ett stor steg med visuell förståelse

Interaktiv AI med visuell förståelse Nu kommer nästa stora steg inom AI (tillkännagavs igår 13/5) som [...]

Maximera din närvaro på LinkedIn: En guide för små företag

I vår digitala tidsålder erbjuder LinkedIn småföretagare en unik plattform för att inte enbart knyta [...]

Staffan Lind Editerat

Staffan Lind
Digital strateg