De  tre viktigaste frågorna som en hemsidesbesökare bör få svar på är:

  1. Vad är det som erbjuds?
  2. Hur gör produkten eller tjänsten mitt liv bättre?
  3. Hur ska jag göra för att köpa?

Saknar du tid och expertis för att själv utveckla en hemsida som ger resultat?

Editerat hjälper dig att utveckla en fantastisk hemsida till ett rimligt pris så att du kan sticka ut i konkurrensen och få fler leads som leder till fler affärer.

Projekt

Projekt

25 års erfarenhet

Med över 25 års erfarenhet (varav 13 år med Editerat) av att utforma säljande hemsidor kommer du också att få en hemsida som sticker ut och visar dina tjänster eller produkter på bästa säljande sätt.

Några få sekunder

Besökaren på din hemsida måste på några få sekunder få en bra bild över vad du erbjuder, hur det gör livet bättre för hen och hur denne ska göra för att köpa produkten eller tjänsten. Om hemsidan är otydlig lämnar besökaren din hemsida och går vidare till din konkurrent.

Målgrupp

Ett bra förarbete där målgruppen tas fram, sökorden och innehåll definieras, borgar för en bra hemsida.

Sökord

En viktigt del i arbetet att bygga en hemsida är sökmotoroptimeringen. Din hemsida måste komma högt upp i sökningarna hos Google för att dina kunder ska hitta dig.

Min passion

Att producera hemsidor till mina kunder har med åren blivit en passion, jag får möjlighet att vara kreativ och samtidigt träffa mina kunder där vi jobbar tillsammans som partners.

Facebook
Instagram
Sociala medier

Prenumerera och lär dig mer

Nyhetsbrevet innehåller tips om hur småföretagare kan förbättra sin kommunikation på nätet med hemsida, sociala medier, nyhetsbrev, strategier mm.
Gå med du också, över 2 000 prenumeranter.

Gör så här:

  1. Ta kontakt med mail eller telefon.
  2. Jag tar de uppgifter jag behöver för att kunna lämna en offert med fast pris.
  3. Du får en offert, naturligtvis kostnadsfritt.

Ta chansen och möjligheten att få en prisuppgift på vad de skulle kosta att få en professionell och säljande hemsida skapad med passion.